Charco de San Lorenzo

Ideel naturlig pool på det nordlige Gran Canaria

Nordsiden af Gran Canaria er spækket med mange pools og bassiner, men hvis man kommer forbi San Lorenzo-poolen i Moya, bliver man helt sikker nødt til at gøre holdt. 2 store, udstrakte naturlige pools rigget til ved menneskelig mellemkomst indbyder til fornøjelig badning i havet uden risiko for store bølger. Dette sted bliver desuden med de gode faciliteter, restauranterne og motorvejen i umiddelbar nærhed til et næsten obligatorisk stop, hvortil kommer, at der her findes et område med sand, hvilket ikke er særlig almindeligt på denne egn.

Bassin lige ved motorvejen og med flere forskellige faciliteter i Moya

Mens forekomsten af sand gør stedet mere tiltrækkende for de mindste, gør brusefaciliteterne, omklædningsrummene, toiletforholdene, trapperne, parkeringspladserne og fiskerestauranterne stedet til en indbydende ret for hele familien krydret med sol og havsalt. Den største pool er 75 m lang og 45 m bred og dybden i kombination med den vulkanske klippe, der findes sine steder, gør det muligt at foretage hovedudspring, der for et kort øjeblik bryder den ro og fred, som uundgåeligt præger denne krystalklare, uforglemmelige afkrog.

Parking
Showers
Solarium
WC
Kids zone
Oleaje fuerte
Localidad
Moya

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
- Kæledyr er forbudt ved mange af de naturlige pools. Tjek, om du må have dem med.
2
9
262
10045