Los Charcones de Gran Canaria

En uforglemmelig pool på Gran Canaria

Enhver, der betragter Charcones på afstand, inden man kommer helt frem til stedet, vil forbavses over dens størrelse og sikre, rolige badeforhold lige ved Atlanterhavet. Når man så er kommet i vandet, kan man rigtig mærke solen og havet i et stort dobbelt bassin på nordsiden af Gran Canaria. Den smukke Arucas kommune byder på en af øens største og mest opsigtsvækkende genskabte naturlige pools. En pool, der set oppefra synes at være en menneskeskikkelse tegnet af guder.

Stor naturlig pool på det nordlige Gran Canaria

Dette badeområde ligger tæt på motorvejen og tæt på flere bykerner. Det byder på tilgængelighed, parkeringsmuligheder, rummelig solterrasse, restauranter og mange faciliteter i nærheden. Den omgivende mur er perfekt at gå tur på ved lavvande, og den brede stenbarriere beskytter den betydeligt mod det mægtige, larmende Atlanterhav, hvorimod de små bassiner og vigene i nærheden er lækre pools lige til at springe i, hvis ellers dønningerne tillader det. Hvis man først nyder udsigten og derefter kommer i vandet, virker det, som om bassinet, der har form som et hoved, taler til en og siger, at man skal gøre holdt her.

Environment
Byen
Parking
Solarium
Kids zone
Solo en verano
Roligt vand
Localidad
Bañaderos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
- Kæledyr er forbudt ved mange af de naturlige pools. Tjek, om du må have dem med.
2
9
262
10045