El Caletón de Garachico

Badeområde for hele familien i en smuk bykerne på Tenerife

Atlanterhavet har tillokkende forgreninger og området El Caletón på Nordtenerife er det bedste bevis herfor. Denne enklave af ren lava, der ligger lige ved San Miguel Slot (det 16. århundrede), og hvor man finder den imponerende, berømte klippe, der er symbolet på det udbrud, der i 1706 udraderede Garachico, da havnen var øens vigtigste, kombinerer på smukkeste vis vigene med åben hav med de rolige bassiner, som hele familien kan nyde godt af, og som ligger få meter fra de mange faciliteter på avenuen.

Badning i El Caletón de Garachico

Når man bader i El Caletón, nyder man ikke blot godt af at blive frisket op af havet, men man bliver også tilskuer til en del af en af de smukkeste historiske bykerner på De Kanariske Øer, de imponerende klippevægge i La Culata og udsigten over resten af nordkysten. Om sommeren finder man desuden her livreddere, restaurant på selve lavaen, parkeringspladser, tilstødende offentlig swimmingpool, den nærliggende strand ved den lille mole, den nye havn og en lang række prestigefyldte steder, hvor man kan spise og gå på indkøb. Luksus koncentreret på et sted.

Showers
Solarium
WC
Is accessible
Kids zone
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Garachico
Badning på eget ansvar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
- Kæledyr er forbudt ved mange af de naturlige pools. Tjek, om du må have dem med.
1
9
262
10045