Piscinas de Bajamar

3 naturlige pools lige ved en strand med mange faciliteter

Hvad enten der er høje bølger eller ej, så er et besøg i de naturlige pools i Bajamar på den nordøstlige del af Tenerife noget, der altid stimulerer sanserne. 2 store pools, et lille bassin til børnene, en strand med lyst sand beskyttet mod havets luner samt mange faciliteter få meter derfra gør næsten et besøg uundgåeligt, hvis man ønsker at lære de maritime attraktioner i La Laguna kommune at kende. Bykernen er anerkendt som verdenskulturarv pga. sin rige kulturarv.

Et vandland med sikkerhed og flere tilstødende restauranter

Bajamar har konsolideret sig som en ægte naturpark med vandland for hele familien. Tilstedeværelsen af livreddere, de velholdte anlæg, det rene vand og sandet, udsigterne og den imponerende tilstedeværelse af det mytiske fyrtårn gør stedet fuldendt, når dertil kommer parkeringsmulighederne, det varierede udbud af restauranter, for slet ikke at tale om kiosken og en lang række butikker. Og hvis man kommer her, når havet er voldsomt, men dog uden at være oprørt, er det med at have kameraet parat, for bølgerne frembringer nogle uforglemmelige billeder, når de slår mod molen. Øens varemærke. Et besøg, man ikke må gå glip af.

Environment
Byen
Parking
Showers
Solarium
WC
Is accessible
Kids zone
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Bajamar
Badning på eget ansvar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
- Kæledyr er forbudt ved mange af de naturlige pools. Tjek, om du må have dem med.
1
9
262
10045