Strande, der skal opleves

1.500 kilometer sand og sol

Takket være deres privilegerede geografiske placering og deres vulkanske oprindelse byder De Kanariske Øers kyststrækning på et udvalg af strande, der breder sig over meget forskelligartede naturområder. De kanariske kyststrækninger findes i et utal af udformninger: fra små afsides beliggende vige til sandstrande under klippeskrænter eller lange, familievenlige bystrande med alskens bekvemmeligheder.

Contenido

Faktisk rangerer mange af De Kanariske Øers strande højt på listen over de bedste strande i Spanien med den forskel, at man på De Kanariske Øer kan bade i det rene, krystalklare vand og slappe af med solbadning i sandet dagen lang alle årets dage, fordi det fantastiske klima med milde og lune temperaturer er som en evig sommer.

Contenido

Hvor god en strand er, afhænger ikke kun af, hvor flot den er, selvom det selvfølgelig er vigtigt. Men det er også vigtigt at kunne bade og tage sol under sikre og afslappede forhold. På De Kanariske Øer finder man mere end 50 strande med blåt flag, som er den højeste klassificering, en strand kan opnå. Det drejer sig ikke blot om en garanti for badevandets fortræffelige kvalitet, men også for, at alle strandens anlæg og øvrige tilbud er af topkvalitet og kan nydes frit og uden grund til bekymring. 

Contenido

Noget, som overrasker de fleste besøgende, der ankommer til De Kanariske Øer, er deres mangfoldige kystlandskaber, som er fulde af kontraster. Fra små fiskerlandsbyer til okkerfarvede bjerglandskaber, stejle skrænter eller kilometerlange sandklitter. Og der findes strande i et utal af forskellige farver: beige, hvide, rødlige og sorte, skinnende strande, som får deres skønhed fra det vulkanske sand. Ligegyldigt hvilken farve, de har, så er alle strandene iøjnefaldende, og med en vandtemperatur på omkring 20ºC byder de på skønne bademuligheder hele året rundt. 

Contenido

Strandene på De Kanariske Øer nydes bedst i godt selskab: med kæresten, med familien, med vennerne eller med den mest trofaste følgesvend, hunden. Hvis man som rejsende beslutter at komme til øerne med sin hund og har lyst til at have den med på stranden, kan man gøre det på de ni hundestrande, som findes på Gran Canaria, La Palma, Tenerife og Lanzarote.  

Contenido

De naturlige pools er opstået mellem klipperne ved bølgernes kraft, som sørger for konstant opfyldning med havvand. Disse naturfænomener giver rig mulighed for at bade og tage sol, og vi anbefaler de mest kendte af dem, som Isla Cangrejo og El Caletón på Tenerife, El Charco Azul på El Hierro og La Palma, Aguas Verdes på Fuerteventura eller Punta Mujeres på Lanzarote. Men der er mange flere at opdage.