Costa Calma-stranden

En to kilometer lang turiststrand tæt ved La Lajita
På den sydlige del af Fuerteventura, tæt ved landsbyen La Lajita, ligger turiststranden Costa Calma med sin to kilometer lange strand med hvidt sand og forfriskende, turkisblå vand. Den paradisagtige vandkant opfordrer nærmest en til at gå lange, rolige ture og nyde den fantastiske udsigt til en kyst med okkerfarvede bjerge, som erosionen har forvandlet til smukke kurver. Feriegæsterne kan også slappe af i et af stedets resorts, som ligger i ly af de mange hoteller og ferielejligheder, og fra poolen er der kun få skridt gennem det bløde sand før at man kan kaste sig i bølgerne.
En strand med hvidt sand og muligheder for at dyrke vandsportsaktiviteter på Fuerteventura
Costa Calma er den vigtigste af flere strande, som er forbundet med hinanden, når der er lavvande. I den nordlige del er der to familiestrande. Så snart der er en smule vind, er området velegnet til at lære surfing eller windsurfing. Tæt på stranden findes en række servicefaciliteter, man kan blandt andet leje hængekøjer og parasoller, der er livreddere og der tilbydes forskellige former for vandsportsaktiviteter. Vejen ned til stranden er omgivet af planter og buske, som er typiske for øen, og det får Costa Calma til at ligne en oase midt i det hvide sand.
Length
2190 m
Hammok sunshade
Lifeguard
Parking
Restaurant
Showers
WC
Tourist info
Localidad
Jandía

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
4
10
262
262
10045