Playa de Maspalomas

En meget stor turiststrand tæt ved fyrtårnet i Maspalomas

På den sydlige del af Gran Canaria og omgivet af det særlige naturreservat, Dunas de Maspalomas, ligger turiststedet Maspalomas: næsten tre kilometer blødt, gyldent sand og et meget roligt hav og dertil et meget stort antal hoteller og ferielejligheder. Her kan man tilbringe en skøn ferie under solen og med familien på stranden og nyde, at dagene er fulde af lys. Stedet er også egnet til romantiske spadsereture i de vandrende klitter og til at opleve de smukkeste solnedgange med fyrtårnet i baggrunden.

Solbadning om dagen og fest hele natten på Gran Canaria

Stranden i Maspalomas har områder for enhver smag. I den vestlige ende grænser stranden op til turiststedet Maspalomas, og her finder man servicefaciliteter, som matcher med børnefamilier såsom udlejning af hængekøjer og parasoller, styrtebade og udendørsbarer. Bevæger man sig længere mod vest, i retning af Punta de Maspalomas, kommer man til områder med vandsport og til nudistområder. Og efter at man har ligget på stranden hele dagen, er det bare fedt at feste igennem i de berømte områder med natteliv i Maspolamas og Playa del Inglés.

Længde
2710
Accessible
Hammok sunshade
Nudist zone
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Roligt vand
Localidad
Maspalomas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
2
9
262
262
10045