Playa de Mogán

En lettilgængelig familiestrand med roligt vand på Gran Canaria

Hvis man søger en strand for hele familien, er Mogán-stranden det helt rigtige valg. La playa de Mogán ligger på den sydlige del af Gran Canaria og matcher alle aldre, og som familiestrand er den meget populær fordi her er ro, sandet er dejlig hvidt og havet er roligt. På Mogán-stranden ser man altid børn gå rundt med strandspande eller være i fuld gang med at grave i sandet, alt i mens far og mor slapper af under en parasol eller leger med de små i vandkanten.

En sikker strand for hele familien

Tæt ved Mogán-stranden, og med udsigt til marinaen, finder man butikker, restauranter og dejlige fortovscaféer. Stranden er over 200 meter lang og en udpræget familiestrand, hvor der er gangbroer for bevægelseshæmmede og klapvogne samt friluft styrtebade. Og for at man kan føle sig helt rolig, er der også livreddere, som søger for sikkerheden på stranden.

Længde
290 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Localidad
Mogán

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
  • Smid ikke objekter eller affald i havet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
  • Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
  • Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
2
9
262
262
10045