Praia de Las Canteras

En af de bedste bystrande i Europa

Inde i byen Las Palmas, i det nordøstlige Gran Canaria, ligger en af de mest kendte bystrande i Europa: Las Canteras. Denne ære skyldes ikke kun de smukke omgivelser, men også kvaliteten af den service, der tilbydes, og hovedstrøget, hvor der er masser af liv. På Las Canteras-stranden kan man nyde det dejlige klima og det rolige vand hele året rundt. Det berømte rev fungerer som et naturligt værn mod bølgerne og byder på mange områder fulde af marint liv, og det gør stedet ideelt til snorkling.

En strand med gyldent sand i Las Palmas på Gran Canaria

Las Canteras er med sine godt to kilometer med gyldent sand meget egnet til lange gåture. Om dagen kan man nyde solen omgivet af sandskulpturer, og man kan leje hængekøjer og parasoller eller surfe på den sydlige del af stranden. Børnene kan lege i vandkanten, hvor der næsten ingen bølger er, de kan også lege på legepladserne eller på områder med sportsaktiviteter. Stedet er tilgængeligt for bevægelseshæmmede, der er parkering, styrtebade og omklædningsrum. Ved solnedgang er det en stor oplevelse at se hovedstrøgets lys tændes et efter et, i takt med at byens natteliv går i gang på udendørscaféer, pubber og restauranter.

Længde
3.100 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Aguas tranquilas
LGTBI
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
2
9
262
262
10045