Fañabé

Bekvemmeligheder for hele familien

Fañabé-stranden ligger i Costa Adeje i det sydlige Tenerife, og med en lang række servicefaciliteter er det den ideelle strand for hele familien. Alt er tilrettelagt, så børn og voksne kan have det så behageligt som muligt, lige fra adgangsstien, der er anlagt, så der kan køre klapvogne, til restauranter på havnefronten med direkte adgang til stranden. Her findes også et livredderteam, som sørger for badegæsternes sikkerhed året rundt.

Fint sand og roligt vand i Costa Adeje

Det er en strand med fint sand og rent og roligt vand, med andre ord det perfekte sted at slappe af, mens børnene er optaget af at bygge sandslotte og soppe i vandkanten. På Fañabé-stranden er der både hængekøjer og parasoller og også omklædningsrum med toiletter og styrtebade for at gøre endnu mere bekvemt for badegæsterne.

Længde
600 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Sin vigilancia
Roligt vand
Localidad
Costa Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
1
9
262
262
10045