Surf på venstrebølgen ved Las Palmeras

Den mest berømte bølge til surfing på internationalt plan på Tenerife

Ved turistcenteret Playa de las Américas, i den sydlige del af Tenerife, ligger det mest berømte spot på øen til at dyrke surf. Det har fået sit ry takket være bølgens kvalitet og dets beliggenhed i hjertet af et af de mest populære turistmål på Tenerife. I området kan man dyrke surf, bodyboard og Stand Up Paddle, og rundt om er der en allé med forskellige faciliteter, så som livredningstjeneste, restauranter, brusere og parkering. Intet under at spottet har været brugt til at holde blandt andet mesterskaber i WQS under ASP.

En venstrebølge med tubes ved Playa de las Américas

Venstrebølgen ved Las Palmeras er et spot over vulkansk baggrund, berømt for sin vidtstrakte bølge med forskellige sektioner. Med en lodret nedadgående væg, har den hule og meget hurtige sektioner tæt ved strandbredden. Den er bedst i månederne fra oktober til marts, med højvande og vind fra N-NØ-NV og dønninger fra V-SV-SØ, hvor der dannes bølger på en til tre meter. Selvom toppen er for mellemniveau, bliver den mere krævende, når der er kraftige dønninger fra vest. Ved højvande er det bedst at bruge støvler til at gå ud i vandet.

Parking
Restaurant
Localidad
Playa de las Américas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Det er en god idé at anvende solcreme, der respekterer marinelivet.
1
259
13
262
10045