Costa Teguise

Strande med sol, windsurfing og afslapning i den østlige del af Lanzarote
Følelsen af frihed, som man oplever i denne lille turistby Costa Teguise i den østlige del af Lanzarote, får dig nemt til at glemme hverdagens bekymringer. Dens fire naturstrande giver plads til afslapning, men der er også plads til at prøve kræfter med windsurfing hele året rundt. Hvis man gerne vil opleve Lanzarote, er Costa Teguise det perfekte sted at bo, fordi byen ligger så tæt på mange interessepunkter.
Sjov og aktiviteter til enhver smag
Den særlige ro i Costa Teguise mærker man tydeligt, når man går tur i byens gader og Pueblo Marinero (fiskerbyen), der byder på et stort udvalg inden for gastronomi, og hvor man kan slentre rundt på markedet, der afholdes om onsdagen og fredagen, eller høre live-musik om aftenen. Der er mange events inden for windsurfing på stedet i løbet af året, og de er helt klart værd at opleve. Hvis man har børn med, er den bedste strand Jablillo-stranden, men hvis man gerne vil dyrke sport i afslappede omgivelser, er golfbanen det bedste at tilbringe dagen på.
Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Localidad
Costa Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
Tags
Etiquetas
3
9
262
262
10045