Los Gigantes

Perfekt til afslapning lige ved klippevæggene Los Gigantes

Det dejlige klima på Tenerife og det imponerende landskab ved Los Gigantes i den østlige del af øen gør dette turistmål til et unikt sted til afslapning i rolige omgivelser. Klippevæggene Los Gigantes er op til 600 meter høje, og selvom man kan beundre dem fra sin plads i sandet på stranden, findes der ikke noget bedre end en bådtur, hvor man kommer helt tæt på disse storslåede klippevægge. Om aftenen kan det anbefales at slappe af på stranden med sort sand, hvor man kan nyde udsigten til naboøen La Gomera.

Dykning i en spændende verden under havet på den østlige del af Tenerife

Dykning-entusiaster kan i Los Gigantes finde et uforglemmeligt undervandslandskab, især i bugterne der ligger skjult mellem klippevæggene. I havnen kan man også leje kajakker og tage med på bådture for at se delfiner og hvaler. I Los Gigantes findes der en lang række hoteller og lejlighedshoteller, så man kan finde et sted, der passer lige til ens behov og smag og dermed få en dejlig afslappende ferie.

Accommodations
Beach
Has catering
Public transport
Port
Localidad
Puerto Santiago

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
Tags
Etiquetas
1
9
262
262
10045