Udsigtspunktet Pico de Las Nieves

Det højestbeliggende udsigtspunkt på Gran Canaria
Hvis man virkelig vil mærke essensen af stedet og fordybe sig i dens atmosfære, er der ikke noget bedre end at tage helt op til toppen. På Gran Canaria er det højeste udsigtspunkt Pico de Las Nieves, som ligger midt på øen i 1949 meters højde. Her oppefra kan man se den store del af øen, som er udnævnt til biosfærereservat af Unesco, og de utallige dybe kløfter og skarpe bjergkamme, som er dækket af vegetation og kronet af vulkanske klippespidser i gådefulde udformninger.
Solnedgang over et skyhav
For kunne iagttage dette scenarie, er det en god idé at køre eller tage bussen op til Las Nieves-toppen. Tæt ved parkeringspladsen ligger en stenbeklædt halvcirkel, som netop går i vestlig retning. Det er udsigtspunktet i al sin enkelthed og uden noget, der kan begrænse oplevelsen af en flot solnedgang. Til forskel for andre steder, er her netop en flottere udsigt, når der er skyer, for så ser det ud som om Tenerife og Gran Canaria flyder på et skyhav.
Altitude
1.940 m
Landscape type
Natur
Protected space
Landpark
Interpretation center
Parking
Recreation areas
Restoration
Localidad
Tejeda

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning, teleskoper og kikkerter.).
- Respektér stiernes afskiltning. At bevæge sig uden for stierne skader omgivelserne og kan desuden være farligt for dig og dem, du følges med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...).
2
10
262
10045