Garañón - Maspalomas

Denne rute er den sidste del af Transgrancanaria-ruten, kendt som marathondistancen. Den er en nedadgående rute med meget tekniske og udfordrende nedstigninger gennem Gran Canarias smukke kløfter og med smukke udsigter.
Den starter i Garañon-fyrreskoven og fører dig ad kogle- og fyrrenålsbelagte stier mod en teknisk nedstigning til Tunte. Her fortsætter løbet ned ad bakke og munder ud i endnu en nedstigning til Ayagaures.
Den resterende rute består af jordstier, som er brede og lette og går gennem en kløft. Ruten slutter med en flad, bred jordstrækning frem til Maspalomas og løber et kort stykke på stranden.
Distance
42 km
Negative slope
2.520 m
Positive slope
900 m
Localidad
Tejeda - San Bartolome de Tirajana
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Garañón - Maspalomas
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Garañón - Maspalomas
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Lleva tu basura y colillas siempre contigo. Tampoco dejes comida en el medio, podría originar proliferación de gatos y ratas.
- No alimentes animales ni los molestes. En caso de ver algún animal herido, te agradecemos que te pongas en contacto con el teléfono de emergencias 112.
- No te lleves piedras ni otros elementos naturales del entorno. Tampoco realices modificaciones que puedan alterarlo como torres de piedras.
- No practices actividades deportivas fuera de las áreas permitidas
2
257
13
262
10045