Ajaches

Denne rute er placeret på Lanzarotes østkyst. Den starter i Femés og tager én langs vulkanske bjerge på meget tekniske stier med fantastisk udsigt.

Ruten tager først én ned til Atlanterhavet ad tekniske stier gennem de vulkanske bjerge. Nedstigningerne er komplicerede med løse sten. Fra Atlanterhavet stiger ruten tilbage ad jordstier. Mens man tager turen tilbage på mod Femés har man på de lange og hårde nedstigninger spektakulært udsyn over havet og de kuperede, tørre bjerge og dale.Det er en smuk del af øen med smukke solnedgange, hvor man kan nyde solens stråler, der reflekteres i bjergene i et farvestrålende syn.

Det er et smukt område med spektakulære solnedgange, hvor den reflekterede sol former dramatiske orange farver i de vulkanske Ajache-bjerge, de ældste vulkaner på øen.

Distance
29 km
Negative slope
1.400 m
Positive slope
1.400 m
Localidad
Yaiza
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Ajaches
kml

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
3
257
13
262
10045