Bjerglandsbyen Masca

Den mest besøgte bjerglandsby på Tenerife

Hvis man gerne vil opleve den landlige side af Tenerife, langt væk fra turistcentrene, er et besøg i bjerglandsbyen Masca et must. Masca ligger lige midt i Teno, et unikt og vildt naturområde på den nordvestlige del af øen, og denne bjerglandsby vil uden tvivl overraske de besøgende med sine velholdte huse og brostensbelagte gader, der er levende eksempler på Tenerifes landlige arkitektur. Mange af de oprindelige huse er blevet lavet om til indkvarteringsmuligheder, hvor man kan komme væk fra byens stress og jag og nyde den dejlige fred og ro.

Etnografi, historie og vandrestier på Tenerife

I Masca møder man typisk de turister, der gerne vil opleve andet end sol og strand. I bjerglandsbyen er der butikker med kunsthåndværk, barer og restauranter, og det er blevet udnævnt til at være et vigtigt sted for etnografi og historie (Lugar de Interés Etnográfico e Histórico). Dette afspejles tydeligt på Mascas Museo Etnográfico. En anden fantastisk ting ved bjerglandsbyen er det imponerende landskab med skråninger og stejle skrænter, og vandrestien, der går fra den stejle skrænt ved Masca, er en af de mest populære og besøgte på øen.

Archeological sites
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
Buenavista del norte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
1
10
262
10045