Den historiske bydel i La Laguna

En by, der er opført på UNESCOs Verdensarvsliste

San Cristóbal de La Laguna ligger i den nordlige del af øen Tenerife og var den første og indtil videre eneste by på De Kanariske Øer, der er blevet opført på UNESCOs Verdensarvsliste. Byens koloniale arkitektur og lange smalle gader går tilbage til det 15. århundrede, hvor byen blev bygget uden en beskyttende mur omkring. Denne historiske arv og det i dag store shoppingområde giver denne gamle universitetsby en helt særlig atmosfære. Det er en uforglemmelig oplevelse at gå tur i byens historiske gader.

Gåtur med familien blandt palæer, kirker og klostre

I byens gader og pladser kan man finde masser af kirker og historiske religiøse bygninger, så La Laguna byder på mange muligheder for historisk-kunstneriske oplevelser kombineret med en tur på de traditionelle tapas-barer. Følgende steder er åbne for besøg: Katedralen i en neoklassisk stil, kirken Cristo, palæerne Nava og Salazar og klostrene Santa Catalina og Santa Clara. La Laguna er helt sikkert et besøg værd.

Historical heritage
Menneskehedens arv
Type
Den gamle bydel
Archeological sites
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
San Cristóbal de La Laguna

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
1
9
262
10045