Angry Birds Activity Park

Underholdning med videospil i temapark

Angry Birds Activity Park er det eneste legeland med licens til det berømte spil til mobile enheder beliggende i Sydeuropa. Aktivitetsparken er designet for at udvikle børnenes kreativitet igennem dynamiske aktiviteter, der forener motion og sjov. Derfor er hvert legeområde designet til at stimulere den fysiske aktivitet i forskellige aldersgrupper. Et legeparadis i Mogán på Gran Canarias sydside, hvor børnenes fysiske udvikling forbedres sammen med familien.

Sjove aktiviteter for forældre og børn i Mogán

Angry Birds Activity Park er et rum med masser af områder, hvor man kan lege, hoppe og udforske. Til de sportsinteresserede er der fodbold-, basketball- og volleyballbaner. Til de fartglade er der en bane til gokarts med pedaler. Til akrobaterne er der trampoliner, skaterramper og polstret Parkour-bane. Og til de mest behændige er der luftkanoner til at skyde gummibolde efter de små frække grise. Helt som i det oprindelige spil, blot udendørs og med forfriskende vandstråler og damp.

Catering
Localidad
Mogán

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
Tags
Etiquetas
2
9
14 54805
262
262
10045