Lanzarote a Caballo

Rideundervisning for hele familien på Lanzarote

Elskere af heste og ridning kan også nyde deres begejstring i deres ferie på Lanzarote. Lanzarote a Caballo ligger i den sydlige del, meget tæt på Puerto Calero, og tilbyder rideundervisning og udflugter rundt på øen for hele familien. Stedet har desuden et børneområde, Fort Apache, og en gård, hvor de allermindste kan komme tæt på ponyer, ænder og får m.fl.

Udflugter på kamel- eller hesteryg i et ørkenlandskab

Kamelerne er helt almindelige dyr i landskabet på Lanzarote, og i dette center kan man få en 1 times ridetur på puklen af en kamel, samtidig med at man nyder øens ørkenlandskab. Uden at forlade Lanzarote a Caballo kan man også deltage i rideundervisning organiseret af professionelle undervisere. De 2 timer lange ture er forbeholdt mere erfarne ryttere, som vil opleve anderledes, eksotiske omgivelser på ryggen af dette smukke dyr.

Localidad
Uga
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
Tags
Etiquetas
3
9
14 54805
262
262
10045