Golf Club Salinas de Antigua

En golfbane tæt på Caleta de Fuste, der kræver strategisk spil
Golf Club Salinas de Antigua er en golfbane, der kræver strategisk spil pga. vindens indflydelse og udformningen med bakker. Banen har oprindelig vegetation fra øen, ørkenagtige områder, flere søer og bunkers af vulkansk sand. Den byder desuden på havudsigt. Banen er designet i 2006 af den dobbelte verdensmester Manuel Piñero og befinder sig i nærheden af turistbyen Caleta de Fuste på Fuerteventuras østside.
Golffristed med hotel på Fuerteventura
Blot 8 km fra Fuerteventura Lufthavn ligger Golf Club Salinas de Antigua med et samlet areal på 21.450 m². Med et design af link-typen har golfbanen store greens og klitter, der giver læ for vinden. Ud af de 18 huller er den sværeste hul nr. 11, par 4, hvor golfkuglen skal slås hen over vandet. Lige ved golfbanen ligger der 2 hoteller, det 4-stjernede Elba og et 5-stjernet Sheraton-hotel, der egner sig perfekt til en golfsmuttur til Fuerteventura.
Even
70
Handicap
-
Hole number
18
Round time
4 horas
Buggy
Catering
Club rental
School
Putting green
Localidad
Antigua
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
4
258
13
262
10045