Hotel Bentor

Hotel i den historiske bykerne i Los Realejos

Når man har passeret La Concepción Kirke fra det 18. århundrede, kommer der på højre hånd et hus i traditionel stil fra år 1800. Indgangen med tykke vægge, hvor der hænger billeder af lokale landskaber, giver en idé om, hvad der venter indenfor: en herlig indre gårdhave, værelser med et velbevaret strejf af noget antikt efter en respektfuld renovering, masser af ro og fred, for selvom man befinder sig lige midt i den historiske bykerne i Los Realejos på Nordtenerife, er Bentor landhotel meget roligt.

Terrasse med pool og udsigt til Godínez-kløften

Alt sammen er lige i nærheden. Fra hallen kommer man ud i den indre gårdhave, der har en lille opholdsstue med moderne møbler og er omgivet af sten og bregner. Derfra er der adgang til baren, hvor alle måltiderne serveres, undtagen når det er stærkt solskin (det kan anbefales at prøve barens røræg og grillede ost). Trapper af træ fører op til en lys glasgang, hvor de antikke værelser ligger. De er rummelige og har skråloft. De moderne værelser ligger udenfor, i området med poolen og under terrassen, og vender ud mod Godínez-kløften.

Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Los Realejos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
1
262
262
10045