Hotel Los Realejos

Stort landhus med lejligheder i den nordlige del af Tenerife

Hvert værelse er en lejlighed med stue, køkken og endog glasdækket svalegang, som vender ud mod patioen, hvorfra man kan indsuge skønheden af det nordlige Tenerife. Der er i alt fem rummelige og farverige værelser, der hver især er en hyldest til forskellige blomster, og som for eksempel i Lavendel-værelset overrasker med et retro badekar med fødderaf støbejern. Dette store hus fra det 17. århundrede er bygget om til landhotellet Los Realejos og tilbyder ikke blot et roligt ophold i charmerende omgivelser og god beliggenhed, men også fremragende og appetitvækkende morgenmad i størrelse XXL.

Indlogering for børn over 14 år på Los Realejos

Man kommer lige ind til patioen med gule vægge, ‘vintage’ ørelænestole, et dragetræ og en imponerende fyrretræstrappe, dekoreret med landbrugsredskaber, som fører op til lejlighederne. Blandt andre hyggelige kroge er det værd at fremhæve salonen, hvor der serveres morgenmad og eftermiddagsmåltider, og hvor der altid er kaffe, juice og småkager, samt det lille svømmebassin med terrasse. Det skal også nævnes, at det er muligt at spise aftensmad efter anmodning, og at det er et hotel for voksne og børn over 14 år.

Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Localidad
Los Realejos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
1
262
262
10045