Parador de las Cañadas del Teide

Det eneste hotel i Las Cañadas del Teide
Indkvartering på Parador Las Cañadas del Teide er et sandt privilegium, hvor det er muligt at nyde dagens første solstråler og indtil den allersidste. Denne enestående bygning er det eneste hotel i nationalparken Teide på midten af Tenerife. En plads på første række for at kunne nyde landskabet, der omkranser det højeste punkt i Spanien. Det er dækket af sne nogle ganske få gange om vinteren, og om foråret er det dækket af gyvler og tajinaste, vildtvoksende krydderier. Stjernehimlen skal simpelthen opleves.
Spis aftensmad i restauranten og nyd stjernehimlen
De udendørs områder, der omkranser paradoren er fantastiske. Men det er det indvendige også med en hyggelig bjerghytteagtig atmosfære Der er hyggelige hjørner, en stue med pejs og restauranten, der er klassisk og renoveret. Her kan man nyde en klassisk gryderet, puchero, og nyde udsigten til Teide gennem vinduet. Eller hvad med et par baner i det udendørs svømmebassin. Udover at slappe af på værelset, kan man om aftenen få sig en hyggelig sludder og observere den klare stjernehimmel. Til det formål er der to, gratis, teleskoper, som gæsterne kan benytte.
Airport distance
61.7 km
Environment
Landligt
Gym
Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
Pool
Localidad
La Orotava

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Map of Parador de las Cañadas del Teide
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
1
262
262
10045