San Miguel landhotel

Fortryllende atriumgård i San Miguel de Abona
Der findes ikke større luksus end at spise morgenmad på en veranda omgivet af blå agapanthus (blå skærmliljer), slyngplanter, citrontræer, jasmin og lavendel, mens solens første stråler bryder igennem. På San Miguel landhotel på Sydtenerife breder havens liflige aroma af parfume sig til de to atriumgårde fra det 17. århundrede, hvor der findes 14 værelser. Disse århundredgamle landejendomme, der er nydeligt restaurerede, har nedarvede møbler i velvalgte farver, især dem der tidlige var opbevaringsrum, gedefold og osteri.
Solterrasse, indre gårdhave og udsigtspunkt
Man kommer til den fornemste og højeste bygning igennem en sidedør, der giver adgang til en kanarisk gårdhave, én af de tre gårdhaver, som findes på hotellet. Det sværeste her er at beslutte sig for en krog, fordi der er så mange af dem, og de er så smukke. Salonbaren, hvor man kan drikke en kop kaffe, de udvendige gårde mellem sten, planter og træbænke, den gamle brønd konverteret til varm kilde – en sand fryd, når dagen er omme – eller solterrassen. Hvem kan modstå udsigten fra udsigtspunktet på San Miguel de Abona?
Airport distance
11.5 km TFS
Environment
Landligt
Restaurant
Room service
Spa
Localidad
San Miguel De Abona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
1
262
262
10045