Islote de Lobos

Sejle ud til sælernes ø

Tager en endagstur til den lille ø Lobos, er man sikker på at opleve en styrkende stilhed, krystalklart vand og smukke vulkanlandskaber. Denne lille ø, som er opkaldt efter de sælhunde eller munkesæler, som indtil for nyligt levede ved dens kyster, måler knap 4,5 kvadratkilometer og en højde på 127 meter ... og her er overhovedet ingen landeveje. Den ligger kun 15 minutter med båd fra nordspidsen af Fuerteventura, og på grund af øens meget store landskabs- og naturværdier, er den udnævnt som naturpark.

Snorkling og vandring på den lille ø Lobos

For at komme over til dens vulkanske klippekyster og hvide sand kan man tage en lille færge fra havnen i Corralejo, på Fuerteventura. Fra færgens dæk kan man se lyset i det turkisblå vand, som er ideelt til snorkling, og man fornemmer kvaliteten af de friske fisk, som man kan få serveret i den lille landsby, Puertito de Lobos. Ad en række stier kan man tage en tur hen til den flotte vulkankegle i la caldera de La Montaña, ud til den lille, hyggelige strand La Calera eller hen til det markante fyrtårn på Lobos.

Højde
25 m
Flora interest
Catering
Parking
Trekking routes
Recreation areas
Wildlife interest
Localidad
Islote de Lobos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Betræd ikke områder, hvor det ikke er tilladt, og respektér stiernes afmærkning. At bevæge sig uden for stierne skader omgivelserne og kan desuden være farligt for dig og dem, du følges med.
- Tænd ikke ild uden for de tilladte områder, og vær i særdeleshed forsigtig med det i sommermånederne.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...).
4
10
262
10045