SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Corallium Thalasso Villa del Conde

Corallium Thalasso Villa del Conde Spabade og thalassoterapicentre på Gran Canaria
Corallium Thalasso Villa del Conde Spabade og thalassoterapicentre på Gran Canaria

Suiter i et thalassoterapicenter i Meloneras

Mellem havet og swimmingpoolen i det nye Lopesan Villa del Conde Resort, der ligger i Meloneras på den sydlige del af Gran Canaria, finder man denne imponerende spa. Corallium Thalasso Villa del Conde har et lineært, stilrent design med ultramoderne indretning og byder på øjeblikke i resortets Ocean View-suiter, som man kun drømmer om. Disse private opholdsområder med solterrasse og pools med masser af havvand er perfekte til at forkæle sig selv med et Ocean Paradise-bad: 1 times spabad for 2, imponerende havudsigt og fransk champagne af mærket Moët & Chandon.

Experiencia Thalasso i en spa lige ved havet

En cirkelformet swimmingpool med havvand med forskellige temperaturer og endeløs havudsigt - kun adskilt af vinduernes glas - omfatter Experiencia Thalasso, et termisk kredsløb med vandbade, finsk sauna, en smuttur i flydebassinet og derefter massage. I haverne er der pavilloner, hvor man kan tage aromatisk brusebad eller inhalere saltvand, selv om den rigtige luksus består i at lukke øjnene og mærke solen og havbrisen fra terrassen.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER