SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Thalasso Gloria San Agustín

Thalasso Gloria San Agustín Spabade og thalassoterapicentre

Thalassoterapi og skønhed à la carte i San Agustín.

Solstrålerne kigger ind gennem vinduespartierne i den imponerende, avangardistiske kuppel i zig zag-form, der er kronen på værket i Thalasso Gloria San Agustín, det største thalassoterapicenter i Europa. Denne formidable, moderne bygning på over 7.000 m² viet til kostprogrammer og skønhedsbehandlinger ud fra principperne om aktive maritime ingredienser, der er grundlaget for det prestigefyldte Thalgo-mærke, finder man i en sidebygning til Hotel Gloria Palace San Agustín på det sydlige Gran Canaria, få minutter fra Maspalomas.

Et boblebad i Fitnesspoolen

Den smukkeste perle i centret hedder Fitness (Puesta en forma) og findes også udendørs i solen. Denne kæmpestore dynamiske swimmingpool forbeholdt gæster over 15 år har stråler med havvand, der giver massage til hele kroppen, vandfald og stole med mikrobobler. Fra den store swimmingpool, hvor vandet er varmt (37º C), kan man bevæge sig over i de 4 øvrige pools, eller man kan gå i fitnessrummet eller saunaen. Det skorter heller ikke på indbydende behandlinger i kabine: afslappende massager, peelings med essentielle olier eller chokoladeindpakninger.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER