SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

La Palma Romántica Hotel Spa

Spabade og thalassoterapicentre Spabade og thalassoterapicentre på La Palma

Spa på et hotel til romantiske getaways

La Palma Romántica Hotel Spa ligger i den nordlige del af La Palma, blot 1 km fra landsbyen Barlovento. Hotellet er ideelt til getaways og intense oplevelser i den grønne natur. Denne bygning med kanariske balkoner er ideel til afslappende behandlinger og har et lille, meget specielt hjørne forbeholdt afslapning: et spaområde med indendørs swimmingpool, sauna, boblebad, fitnessrum og solterrasse. En kærkommen præmie efter en hård dag med vandreture i bjergene.

Opvarmet swimmingpool og afslappende massagebehandlinger midt i skoven

Den opvarmede indendørs swimmingpool har form som en hestesko og er afgrænset af flere glasdøre, hvorigennem solens stråler kommer ind, ligesom der er udsigt til et landskab af frodig skov. Hvis man ønsker at rense kroppen for giftstoffer, kan man gå en tur i saunaen og det tyrkiske bad eller, hvis man er til bobler, i spabadet. Hotellet byder også på et komplet udvalg af massager efter anmodning fra gæsten. Afslappende, opløsnende, terapeutisk massage, sportsmassage eller massage med lymfedrænage er blot nogle af dem.

Isla La Palma

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER