SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Spa Hesperia Lanzarote

Spa Hesperia Lanzarote Spabade og thalassoterapicentre på Lanzarote
Spa Hesperia Lanzarote Spabade og thalassoterapicentre på Lanzarote

En varmtvandspool med marmorbuer i Puerto Calero

Denne swimmingpool er udsmykket på begge sider med romerske buer med marmorbeklædning, hvilket skaber den hyggelige og intime atmosfære, der gør spaen på Hotel Hesperia Lanzarote til noget helt særligt. Spaen ligger på øens sydlige del i turistbyen Puerto Calero og har en afslappet atmosfære samt varme farvetoner. Den lukker op til en verden, hvor man er i sansernes vold: rygmasserende vandstråler, boblebade med koldt og varmt vand, cirkulære brusere og tyrkisk bad. En stimulerende tur, der varer 1½ time, og som giver ny energi til krop og sjæl.

Sport-In servicen til sportsfolk og romantiske bade til par

En service, der er beregnet på de mest sportsglade, og som giver lige fra sanseoplevelser i spaen til frigørelse af endorfiner i Sport-In. Eksklusive pakker, specialmenuer og individuel vejledning i din aktive ferie, som du holder i fitnesscentret eller bruger på at dykke, dyrke yoga eller sejle i kano. Noget helt andet og spændende er guld- eller kanelbadene med afrodisiakalske olier, lige som dem der bruges i de romantiske bade, programmer for par, der er ret meget mere inciterende end massagerne med varm chokolade og tibetanske syngeskåle.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER