SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Thalasso Center Princesa Yaiza

Thalasso Center Princesa Yaiza Spabade og thalassoterapicentre på Lanzarote

Swimmingpoolen Tusind og en nat i en spa i Playa Blanca

En stjernefyldt himmel, der slet ikke er det, men blot ser ud som om og en storslået swimmingpool med havvand og musik under vandet, der hedder Tusind og en nat, og som genskaber den berømte fortælling, er de uomtvistelige hovedrolleindehavere i Thalasso Center Princesa Yaiza. Denne moderne spa ligger på Lanzarotes sydlige del ved Dorada-stranden og har 50 kabiner med fugtige og tørre behandlinger, afslapningsophold, tyrkisk bad og tesalon. En ægte oase for sanserne, der giver ro i både krop og sjæl.

Orientalske massager og behandlinger for par

Menukortet med metoder, der anvender havvand, er fantastisk, og det er sympatisk, at man kan vælge mellem en mandlig og en kvindelig massør for at opleve det store udvalg af orientalske eller ayurvediske massager, der er centrets stærke side. Kvaliteten af ansigtsbehandlingerne garanteres af mærker som Carita og Thalion, og aromaterapien af det luksuriøse engelske brand Aromatherapy Associates. Ud over mikropigmentering, vejledning i skønhedspleje eller den nye "luxopuncture" tilbydes ritualer for par som det fristende tilbud "Paraíso de Yaiza" (Yaizas paradis), der er så afslappende, at man føler sig hensat til fjerne lande.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER