SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Vitanova Spa

Vitanova Spa Spabade og thalassoterapicentre på Lanzarote

En spa med havvand i Playa Blanca

Tæt på den mest indbydende kyststrækning på Lanzarote - Playa de Papagayo (papegøjestranden) - er der over 1.000 m², hvor man kan glemme al stress, træne musklerne og få et bedre blodomløb. Som fortaler for fordelene ved thalassoterapien har Vitanova Spa, der er en del af Dream Gran Castillo Resort beliggende i Playa Blanca på øens sydlige del, alt det, der skal til for at blive som ny: en varmtvandspool med havvand, sauna og badekar med hydromassage, kropsindpakninger, ansigtsbehandlinger og en komplet menu med massager.

Cocoon-behandling for at få en bedre hud

Kredsløbet går gennem nedsænkninger i koldt vand og i det tempererede vand i varmtvandspoolen, en lille indendørs sø, der får lys igennem en halvcirkel med lodrette vinduer. Den bløde musik og de indhyllende aromaer fra kabinerne giver lyst til at prøve en af behandlingerne: Ansigtsbehandlingen med kaviar er en effektiv antirynkebehandling og behandlingen med kolde omslag kæler for benene. Den supereffektive Cocoon-behandling fornyer huden med en peeling, en massage med fugtighedscreme og en kropsindpakning.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER