SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

El Estanque Dorado

El Estanque Dorado Spabade og thalassoterapicentre på Tenerife
El Estanque Dorado Spabade og thalassoterapicentre på Tenerife

En spa med form som et thailandsk tempel på Tenerife

En solid trædør med udskæringer, der stammer fra et thailandsk tempel, fører ind til spaen på Hotel Royal Garden Villas. Estanque Dorado, der ligger på Sydtenerife, er godt nok lille, men har en helt særlig charme. Det man finder indenfor kan betegnes som fortryllende, udsøgt og fredfyldt, men først og fremmest fortryllende. Der er dæmpet belysning på en pool af kalksten (udtryk for udsøgt luksus), flankeret af klassiske søjlegange og stille vandstråler. En romantisk atmosfære, hvor man blot skal afgøre, hvilken massage, ansigtsbehandling eller ritual, man ønsker efter det termiske kredsløb.

Ritual Reina Cleopatra (Dronning Kleopatra-ritual) i et spa-område med salomoniske søjler

Fra spaens utrolige pool kommer man til det ikke mindre imponerende badekar med salomoniske søjler, hvor kan man tage et thalasso-bad, der styrker kroppen, eller et citrusbad, der gør huden blød og blid. Yndere af Alquimia-produkter vælger helt sikkert dronning Kleopatra-ritualet, hvor kroppen masseres med olie af dette spanske mærke. Til ansigtet er der mange behandlinger, men 'botox' er et uimodståeligt alternativ, der varer 70 minutter. Det samme gælder 'packs'-behandlingerne til forskønnelse af mændene samt de helt særlige tilbud til gravide og par.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER