Playa de Guguy

En tur til Gran Canarias mest eksotiske strand

Hvis man er på Gran Canaria, og især hvis man er i nogenlunde god form, er dette en superfin tur med en dejlig afslutning: et bad i Atlanterhavet, som normalt er roligt og hvor der ofte er udsigt til Teide. Den eksotiske strand Güi Güi forblinder ikke kun med sit særkende: en lang gåtur på omkring to og en halv time og med nogle vanskelige passager, står for et af de bedste alternativer, for den, der elsker naturen, en smuk udsigt, den rene luft og ensomheden.

Badning i La Aldea mellem stejle skrænter og bjerge

Man kan komme ud til denne strand ved La Aldea, i det vestlige Gran Canaria, fra landsbyen Tasartico, men man kan også tage derud i båd fra Mogán eller fra landsbyens kaj. Belønningen er et genopbyggende bad i køligt, krystalklart vand. I sommermånederne fyldes Guguy-stranden med finkornet sand, der er typisk for den vulkanske undergrund..

Længde
360 m
Nudist zone
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
La Aldea de San Nicolás
Precaución en el baño

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
2
10
262
10045