Playa de las Cucharas

En familiestrand på Lanzarote med vandsportsaktiviteter

Inde i turistområdet Costa Teguise, på østkysten af Lanzarote, ligger Las Cucharas-stranden. Las Cucharas er en bystrand med hvidt sand og meget velegnet til familier med teenagere, da man kan man leje vandcykler og få undervisning i forskellige former for vandsport såsom surfing, windsurfing og dykning. På Las Cucharas finder man adspredelse for hele familien.

Stranden på Costa Teguise, der har det hele

Blandt alle strandene på Costa Teguise er Las Cucharas den, der har det største udbud af servicefaciliteter. Med en længde på 650 meter er stranden omgivet af haver og en strandvej med barer og butikker, som er dejlig til en spadseretur. Hvis man har små børn med, er det bedste sted den nordlige del af stranden; her kan man dog ikke leje hængekøjer og parasoller, men til gengæld er vandet meget roligt takket være en række værn, som beskytter stranden mod bølgerne.

Længde
640 m
Accessible
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Todo el año
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
3
9
262
262
10045