Surf ved El Quemao

Fang bølgerne ud for La Santa på et af de bedste spots i verden

Et af de bedste spots til i verden til surfing, El Quemao, ligger på nordvestkysten af øen Lanzarote. Ud for fiskerbyen La Santa dannes der kraftige bølger med tubes, som er perfekte på dage med dønninger. Landsbyen La Santa byder på et stort udvalg af overnatningsmuligheder og restauranter, og også mere specielle steder som surfskoler og butikker, hvor man kan leje og købe sportsmateriale.

Et spot til surfing på ekspertniveau på Lanzarote

Bølgen ved El Quemao laver hurtige og dybe bølger på samlebånd, som er perfekte til erfarne surfere. Den går lodret ned og derefter over i et dybt Take Off for at tage tuben. Selvom den er berømt for sin venstrebølge, åbner El Quemao også fra højre, hvor den danner en hurtig bølgetunnel. De bedste betingelser ved El Quemao findes i månederne fra oktober til marts, med højvande og vind fra S-SØ og dønninger fra nord. Det er let både at komme ud i og op af vandet fra molen i landsbyen La Santa.

Parking
Restaurant
Localidad
La Santa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Det er en god idé at anvende solcreme, der respekterer marinelivet.
3
259
13
262
10045