Playa Blanca

Turistmål til afslapning i den sydlige del af Lanzarote

Den afslappede og rolige atmosfære på Playa Blanca i den sydlige del af Lanzarote gør dette område til det perfekte sted til afslapning. At solbade eller gå en rolig gåtur på strandpromenaden ved solnedgang er perfekte muligheder for at få ny energi. Dette sted ikke langt fra nationalparken Timanfaya og strandene i Papagayo har en marina, hvorfra man kan tage en båd til øen Fuerteventura.

Nyd ferien og havet på Playa Blanca

I Playa Blanca kan man finde strande til enhver smag, der kan nydes hele året rundt. Meget tæt på disse er der mange forskellige hoteller at vælge imellem samt restauranter, hvor man kan få fornyet energi. For at gøre stranddagen perfekt anbefales det at bruge en del af eftermiddagen på at nyde den friske havluft og gå rundt i de mange modebutikker eller tage en opkvikkende kaffe.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
Localidad
Playa Blanca

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
  • Smid ikke objekter eller affald i havet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
  • Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
Tags
Etiquetas
3
9
262
262
10045