Los Cristianos

En strand med gyldent sand i den sydlige del af Tenerife

Los Cristianos, der ligger i den sydlige del af Tenerife, er det perfekte sted til at kombinere ro og afslapning med sjove oplevelser. For at lade batterierne op findes der ikke noget bedre end at ligge i sandet og lytte til havets brusen om dagen og, når aftenen falder på, gå en tur i shoppinggaden og tage en drink på en af fortovscafeerne. Derudover kan man fra dette sted skimte den nærliggende ø La Gomera, som man kan komme til med båd fra havnen i Los Cristianos.

Masser af underholdning på Tenerife

I Los Cristianos er der, takket være den korte afstand til havnen, masser af vandsportsaktiviteter − lige fra fiskeri til hvalsafari og snorkling. Den ægte havnestemning er dog ikke gået tabt i denne gamle bydel: på de mange restauranter kan man smage mange forskellige fiskeretter. Butikkerne og basarerne på strækningen, der forbinder de to strande i Los Cristianos, er det bedste sted til at købe kunsthåndværk og souvenirs.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Port

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
Tags
Etiquetas
1
9
262
262
10045