Udsigtspunktet el Balcón

Et udsigtspunkt, der hænger ned fra en klippe

Dette iøjnefaldende udsigtspunkt ligger tæt ved det vestligste punkt på Gran Canaria på en stejl klippe, som går lodret ned til det store, blå Atlanterhav. Oppefra ser man tydeligt 'dragehalen', som er som en væg af kystklipper med spidser i siksak-linje, som minder om det mytologiske uhyre. Vender man blikket mod det indre af øen, ser man La Arena-kløften og den brede, grønne dal, La Aldea de San Nicolás.

Biltur rundt på øen Gran Canaria

Denne rasteplads med informationsplancher, som ligger på samme landevej, GC-200, er et sted man bør stoppe, når man er på rundtur på øen. Enhver besøgende bør tage turen ned af stentrappen til det hængende udsigtssted, som man kalder en balkon. Folk, som holder af storslåede landskaber, vil måske ikke tage trappeturen, men i stedet fordybe sig i duften af havet og den utrolige blanding af farver, som stedet byder på. Men man må fortsætte turen, og der er stadig en masse at se.

Altitude
69 m
Landscape type
Natur
Beskyttet område
Naturpark
Hiking trails
Parking
Public transport
Localidad
La Aldea de San Nicolás

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning, teleskoper og kikkerter.).
- Respektér stiernes afskiltning. At bevæge sig uden for stierne skader omgivelserne og kan desuden være farligt for dig og dem, du følges med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...).
2
10
262
10045