Udsigtspunktet La Cilla

Udsigtspunkt inde i en grotte i Artenara

Dette udsigtspunkt ligger inde i den kendte restaurant, La Cilla, og fra restaurantens terrasse kan man virkelig se de største bjerge på Gran Canaria, hvor især Nublo- og Bentaygaklippen rager op som kronen på disse storslåede bjerge, der er udnævnt til biosfærereservat af Unesco. La Cilla er hugget ind i et højdedrag ved byen Artenara, som ligger midt inde på øen og er kendt for sine huse inde i klipperne. For at komme hen til udsigtspunktet går man ad en 50 meter lang tunnel gennem et forbjerg.

En typisk restaurant med udsigt til Gran Canaria's bjergtoppe

Spisesalen på La Cilla er meget rummelig og kølig, udsmykningen er i træ, sten og klipper og holdt i glade farver. Man behøver ikke at spise i restauranten for at nyde udsigten, men ønsker man at spise her, anbefales det at ringe i forvejen og reservere en af de 150 siddepladser på restaurantens terrasse. Man kan for eksempel spise grillstegt gedekid med en god kanarisk vin til og et stykke mandeltærte, som er typisk for egnen omkring Artenara.

Altitude
1.189 m
Landscape type
Blandet
Beskyttet område
Nej
Parking
Public transport
Restoration
Localidad
Artenara

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning, teleskoper og kikkerter).
  • Respektér stiernes afskiltning. At bevæge sig uden for stierne skader omgivelserne og kan desuden være farligt for dig og dem, du følges med.
  • Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...).
2
9
10
262
10045