Udsigtspunktet Ortuño

Fotografering tæt ved Spaniens højeste bjerg

Især hen mod slutningen af dagen, når man fra udsigtspunktet kan se helt overdådige solnedgange, er udsigtspunktet Ortuño det mest populære stoppested for folk, som skal op til eller ned fra Nationalparken Teide via Tenerifes bjergryg. Solen går ned lige ved Spaniens højeste bjerg og bader de stejle nordvendte bjergsider og havet, som væder bjergets fod, med rødlige og purpurfarvede farver. Et paradis for fotofreaks.

Udsigt til et hav af skyer på Tenerife

På landevej TF-24, få kilometer fra legepladsen i Las Lagunetas, i den nordlige del af øen, ligger dette udsigtspunkt, der består af en enkelt rasteplads med parkeringspladser og informationsplancher omgivet af lave fyrretræer, som danner en ramme om udsigten. Man befinder sig i 1610 meters højde over havet, og lyset er meget intenst og luften meget ren og frisk. Og hvis der skulle være skyer, er det mindre vigtigt, da de plejer at ligger under udsigtspunktet og danner et skyhav, som får det til at se ud som om øen flyder på det.

Altitude
1200 m
Landscape type
Blandet
Beskyttet område
Beskyttet landskab
Hiking trails
Parking
Localidad
La Victoria de Acentejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning, teleskoper og kikkerter.).
- Respektér stiernes afskiltning. At bevæge sig uden for stierne skader omgivelserne og kan desuden være farligt for dig og dem, du følges med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...).
1
9
10
262
10045