SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Museo del Queso Majorero

Museo del Queso Majorero på Fuerteventura
Museo del Queso Majorero på Fuerteventura
Museo del Queso Majorero på Fuerteventura

Lær at kende kvægavls- og ostekulturen

Museet for gedeosten Majorero er beliggende i komplekset Molino de Antigua i den centraløstlige del af Fuerteventura. Det er nogle ideelle omgivelser, hvor man kan besøge smukke haver og butikker, der sælger kunsthåndværk og produkter relateret til øens landbrug og kvægavl. Med et udstillingsområde på mere end 500 m2 med forklarende paneler på forskellige sprog har de besøgende mulighed for at kende kvægavls- og ostefremstillingskulturen på Fuerteventura med særlig fokus på majorera-geden og dens naturlige habitat.

Smagsprøve af ost

Museet tilbyder en gennemgang af udviklingen i ostemejerierne på Fuerteventura og oprindelsesbetegnelsen for Majorero-osten, og forklarer teknikker og arbejdsredskaber. Strukturen er didaktisk med en overflade fordelt over forskellige temaområder. Udover et sted, der er dedikeret til undervisningsaktiviteter, er der en sal, hvor man kan prøvesmage oste. Besøget i Antigua kan fuldendes ved at besøge kirken, hvor man kan se et "Ánimas"-maleri (maleri, der skildrer kvindelige fantasifigurer) og en masse forskellige skulpturer.

Isla Fuerteventura

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER