SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Bodegas Martinón

Bodegas Martinón på Lanzarote
Bodegas Martinón på Lanzarote

Bevidsthed omkring den økologiske vinavl

Disse smukke vingårde, der er beliggende i landsbyen Masdache, i den centrale-sydelige del af Lanzarote, blev skabt i 2006 af Martinón-familien, der besluttede sig for at igangsætte et spændende projekt. Familien var interesseret i den økologiske vinavl og brugen af nye teknologier og har formået at fremstille ekstraordinære vine af malvasia-druer. I området omkring disse vingårde er der vinstokke i overflod, der bugner med drueklaser. Stenmure, huller og grøfter er harmonisk integreret i landskabet og udgør et fantastisk billede.

Den første vin hundrede procent fremstillet af malvasia-druer på Lanzarote

Bodegas Martinón arbejder dagligt på at fremstille vine af høj kvalitet. De havde succes med deres hensigt og lancerede deres første Martinón-vin, som er hundrede procent fremstillet af malvasia-druer fra Lanzarote, med et vovet og minimalistisk etikettedesign og en syntetisk prop til bedre at bevare vinens ungdom. Vingårdene tilbyder interessante rundvisninger, som er ideelle til at nyde deres vine, prøve lækre aperitiffer og benytte lejligheden til at opdage de fantastiske steder i Masdache.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN
Ja

Ja

DISCOVER