SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Vingården El Lomo

Vingården El Lomo på Tenerife
Vingården El Lomo på Tenerife
Vingården El Lomo på Tenerife

Renoveret vingård i lodret terræn

I en vinmark på 30.000 kvadratmeter i den nordvestlige del af Tenerife i den maleriske by Tegueste finder vi vingården El Lomo. Dens moderne installationer består blandt andet af et laboratorium af høj kvalitet og et rum til vinsmagning. Udover en bygningsfløj til fremstilling af vinene er der en anden til lagring af vine i fade. Det lodrette terræn med en højdeforskel på fem meter gør det muligt at udføre alle processerne ved hjælp af tyngdekraften, og således undgår man brugen af pumper, som ville reducere vinens kvalitet.

Rundvisninger og vinsmagning

Rundvisningerne tilbyder den besøgende en tur gennem installationerne og vinmarkerne, hvor man kan nyde landskabet og omgivelserne. Besøget afsluttes med en vinsmagning ledsaget af snacks. Vingården fremstiller rødvine, rosévine, hvidvine og enkeltdruevine under mærket “El Lomo” og oprindelsesbetegnelsen Tacoronte-Acentejo. Installationerne er moderne og anderledes, og der er nem adgang hertil, ligesom der er toiletter og parkeringsplads. Vinsmagningsrummet har kapacitet til 80 personer, som kan sidde rundt om nogle smukke borde fremstillet af johannesbrødtræ. Derudover tilbyder vingården også muligheden for at afholde forskellige begivenheder.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN
Ja

DISCOVER