SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Vingården Monje

Vingården Monje + Vingårde på Tenerife
Vingården Monje + Vingårde på Tenerife
Vingården Monje + Vingårde på Tenerife

Vingården Monje har fremstillet gode vine siden det 18. århundrede

Vingården Monje, som ligger i El Sauzal, i den nordlige del af Tenerife, blev bygget i 1956, men familien Monje har fremstillet vin siden det 18. århundrede. Vingården ligger mellem havet og bjergene med en panoramaudsigt ud over La Orotava-dalen og har en kapacitet på tusinder af liter og i mere end et halvt århundrede den fremstillet vin af egne druer. Man kan besøge vingården fra kl. 10.00 til 19.00 og smage vinene sammen med en aperitif. Der er en udendørsrestaurant, som er åben fra kl. 11.00 til 18. 00, mandag er der lukket.

Egen høst af vinmarker, som vender ud mod havet

Vingården Monje ligger 600 meter over havet, den råder over gode parkeringsfaciliteter og i dens produktion presser man druer af typen mørk og lys listán, negramoll, tintilla, mørk vijariego og marmajuelo. Der fremstilles især rødvine, som er bemærkelsesværdige på grund af deres personlighed, tiltrækkende farver, mineralske og frugtagtige aromaer. Vingårdens mærker har en begrænset produktion under den beskyttede oprindelsesbetegnelse Tacoronte-Acentejo de Tenerife. I vinbutikken og vinklubben sælger Vingården Monje også marmelade, honning, saucer og naturligt salt.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER