SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Vingården Valle de Güímar

Vingården Valle de Güímar + Vingårde på Tenerife
Vingården Valle de Güímar + Vingårde på Tenerife
Vingården Valle de Güímar + Vingårde på Tenerife

Vin fra to hundrede landmænd på Tenerife

Distriktsvingården Valle de Güímar ligger i Arafo, i den sydøstlige del af øen Tenerife. Vingården har kapacitet til at behandle en million liter vin, og den råder over haller til presning, gæring, oplagring, modning samt vinkældre. Der er også store haver og parkeringspladser. Vingården ernærer sig ved høsten fra to hundrede landmænd i Güímar-dalen, hvis 1500 hektar vinmarker befinder sig mellem 200 og 1500 meter over havoverfladen.

Vulkansk jordbund i nogle af de højest beliggende vinmarker i Europa.

I dette område i den sydøstlige del af Tenerife, som er blandt de højest beliggende områder for vindyrkning i Europa, drager druesaften fordel af kvaliteten af den vulkanskejordbund, de konstante passatvinde, det stærke lys og milde klima. Alle hvidvineog rødvine er omfattet af den beskyttede oprindelsesbetegnelse Valle de Güímar. Fra mandag til lørdag kan man efter forudgående aftale komme på rundvisning på vingården og se hele anlægget og deltage i vinsmagning kommenteret af en kender.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER