Windsurfing ved Salinas de Pozo

God surferatmosfære på Gran Canaria

I Santa Lucía, i den sydøstlige del af Gran Canaria, ligger spottet Salinas de Pozo. Mange sportsfolk på mellem- og ekspertniveau vælger dette windsurfspot på grund af de fantastiske forhold, det byder på til kategorien waveriding. Området er præget af meget kraftig blæst og er farligt for badegæster, så stedet er næsten udelukkende kendetegnet af surfere. Langs kysten i Salinas de Pozo finder man lange bølger med varierende toppe og væg, med vind fra N-NØ side on-shore.

Et windsurfspot, der er velbesøgt hele året

I Salinas de Pozo skal man være opmærksom på, at det er vanskeligt at gå ud i vandet, specielt ved højvande, fordi bølgen bryder med meget stor kraft. Med en strandkant af småsten og vulkansk klippebund er spottet velbesøgt af windsurf entusiaster hele året rundt, men det er månederne fra april til september, der regnes for de bedste blandt windsurfere, der ofte frekventerer Salinas de Pozo.

Localidad
Pozo Izquierdo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Det er en god idé at anvende solcreme, der respekterer marinelivet.
2
259
13
262
10045