Windsurfing i Las Cucharas

Windsurfing for alle niveauer i Costa Teguise

Las Cucharas er et spot, der ligger i Costa Teguise, på østsiden af Lanzarote. Det er ideelt til alle niveauer, for selve bugten kombinerer rolige steder for begyndere med en brænding, som er en fryd for de mest erfarne windsurfere. Det er meget let at gå ud i vandet og op igen, til trods for at bunden er af vulkansk klippe. Desuden er ligger det i et af de største turistcentre på øen, og af samme grund er der mange overnatningsmuligheder, restauranter og andre faciliteter i nærheden.

Et spot, der er en del af PWA World Tour i freestyle

Bølgen ved Las Cucharas, der bryder fra venstre, dannes i et rev i udkanten af bugten og er af kort udstrækning og tunnelvæg. Selvom man kan nyde stedet hele året rundt, er vindene mest regelmæssige fra maj til august. De bedste vinde i Las Cucharas er fra NØ side-shore. Desuden er dette spot vært for en af prøverne i freestyle i PWA World Tour(Professional Windsurfers Association) på verdensniveau

Parking
Restaurant
Localidad
Costa Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Det er en god idé at anvende solcreme, der respekterer marinelivet.
3
259
13
262
10045