Windsurfing ved Playa de El Cabezo

Et spot med vind og ekstreme bølger på Tenerife

På den sydlige del af Tenerife, ved El Médano, ligger et spot, der er populært blandt de mest garvede windsurfere, grundet de ekstreme vilkår vind og bølger byder på. Det er ved stranden Playa de El Cabezo, et sted, der frekventeres af dem, der elsker windsurfing, og som kræver et højt niveau, da det regnes for farligt, specielt på dage med store bølger og stærk strøm. Det er en del af PWA World Tour i windsurfing (Professional Windsurfers Association) og det kan især anbefales at komme her, når passatvindene blæser i N-NØ.

Windsurfing ved sandstrand og vulkansk rev

Venstrebølgen ved stranden Playa El Cabezo er mere konstant og har en bedre væg end højrebølgen. Bunden er af sand og vulkansk rev, og da klipperne stikker frem ved lavvande, er det bedst kun at dyrke windsurfing ved middeltidevand eller højvande. I nærheden vrimler det med faciliteter for sportsfolk, og man finder en afslappet turist- og surferatmosfære, typisk for El Médano.

Parking
Restaurant
Localidad
El Médano

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Det er en god idé at anvende solcreme, der respekterer marinelivet.
1
259
13
262
10045