SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

ØEN

LANZAROTE

ET UNIKT
FERIEPARADIS
På Lanzarote, hvor alt ånder ro og fred, har den vulkanske aktivitet skabt et landskab, som ikke ligner noget andet på denne planet.
VINE
MED OPRINDELSESBETEGNELSE
En god måde at opleve øen er et besøg hos de mange vinproducenter og prøvesmage de skønne Malvasia-vine med oprindelsesbetegnelse.
MØDESTEDET FOR
SPORTSFOLK
Takket være de lange solrige dage vælger sportsfolk fra hele Europa at besøge Lanzarote, der er den perfekte rejsemål for cykling, løb, svømning eller sejlsport.
RESERVA DE LA
BIOSFÆRERESERVAT
UNESCO erklærede i 1993 øen for et biosfærisk reservat.
Velkommen Til Lanzarote
Det varierende landskab med vulkanområder byder dig velkommen. Øens ro inviterer til ren afslapning, hvor du kan lade op i løbet af de lange og lyse dage.

Øens unikke landskaber danner et økosystem, der er internationalt anerkendt. Øen er det perfekte sted til at slappe af og opleve vulkaner, grotter og uspolerede strande. Stop opet øjeblik og nyd roen på øen. Du vil føle dig lige så langt hjemmefra, som hvis du var på månen.
/
Timanfaya
Nationalpark
En smagsprøve på nyere og historisk vulkanisme, der mest af alt minder om et månelandskab. Det golde landskab med de rå former og forskellige røde, brune, sorte og orange nuancer, gør sanseindtrykket til noget helt unikt.
/Dette må du ikke gå glip af/